søndag 2. oktober 2016

1. frostnatt

I natt hadde vi høstens første frostnatt. Det var nok null i går natt også, men i dag var det ingen tvil da jeg sto opp. Rimet lå på bakken og bilrutene var helt frosset. 


Jeg tok likevel en kaffekopp i solkroken min, godt inntullet i klær. Det var en flott høstmorgen og utover dagen kom sola og varmet så godt at jeg fikk rent vårfølelse i kroppen :-) Spesielt siden de har sådd høsthvete på jordet rett ovenfor oss, der spirer det nå! 


I og med at det var frost i natt, bestemte jeg meg for å ta inn Georgineknollene mine, fem i tallet. Ble litt tomt på platten min, men sånn er jo høsten. 

Jeg fikk også vasket vinduene i stua. Det var deilig å få gjort! Og så til slutt en annen veldig hyggelig ting; jeg har hatt besøk på fuglemateren min både i går og i dag! Det er så morro! Har hatt besøk av både blåmeis, kjøttmeis og pilfink. Nå krysser jeg alt jeg har av fingre og tær for at de skal bli mine stamgjester :-) 


Ha en fortsatt fin dag!
Maj Brit 


1 kommentar:

  1. Hei! Frosten har ennå ikke kommet her jeg bor, men den kan komme når som helst! Så flott den fuglemateren din var! Der kommer nok fuglene til å trives til vinteren! Ha en fin høstdag!

    SvarSlett