fredag 24. juli 2015

Bær i hagen

Nå - nå er det skikkelig sommer. Følelsen når du kan gå ut i hagen og småspise av nymodne bær er bare helt vidunderlig. I år er første året vi kan det, og gjett om vi nyter det! Det er ikke så mye av hver sort ennå, men vi har hele fire sorter - jordbær, rød rips, hvit rips og blåbær. Blåbærene er ikke helt modne ennå, men det er ikke lenge igjen.

Jeg snakker ofte med sønnen min om hvor heldige vi er som har det så godt. Det er ingen selvfølge og jeg vil at han skal lære seg å reflektere over det og være takknemlig for det. Kanskje han synes at jeg maser for mye om det til tider, men det gjorde min mamma til meg også. Og det er jeg veldig glad for i dag :-)


Maj Brit

2 kommentarer:

  1. Det er både hyggelig og nyttig med bærbusker i hagen. Her på gården var alle nyttebusker fjernet da jeg flyttet inn, til min store sorg. Det tar lang tid å få ripsbusker store og fine. Men nå har jeg jordbæråker, og i går plantet jeg bringebær :) hilsen Inger Johanne med bloggen ellevesmaatroll.

    SvarSlett
    Svar
    1. Så hyggelig å få en kommentar fra deg! Synd å høre at alle nyttebuskene var fjernet, men godt å vite at de kan erstattes :-) Søsteren til samboeren min har også jordbæråker. Vi var innom der her om dagen og fikk plukke så mye vi ville. Snakk om luksus, så nå har jeg mange bokser med jordbærsyltetøy i fryseren. Lykke til med bringebærene, det har jeg også lyst til å plante :-) Hilsen fra Maj Brit

      Slett