fredag 13. januar 2017

Da skriver vi 2017!

Tiden går så fort. Mange sier det og jeg kunne ikke vært mer enig. Men kanskje i motsetning til mange andre, har jeg begynt å reflektere rundt denne frasen som vi så lett omgir oss med. Jeg føler meg som en sta unge, jeg VIL IKKE. Har mange ganger tenkt på om det er noe jeg kan gjøre for å prøve å bremse tiden, men foreløpig har jeg kommet til kort. 2017 allerede og jeg ser med forundring og litt skrekk at jeg ikke har vært inne på bloggen siden i begynnelsen av oktober! Hvor ble den høsten av? 

I dag har jeg vært på hagesenteret og kjøpt meg frø til Blodberger. Nok derfor bloggen datt inn i hodet mitt igjen :-) Gleder meg til å så den. Håper jeg får det til. 

Setter inn et litt mørkt bilde av den nye lykta mi. Jeg synes den er så fin!!! Den har rustfarge i dagslys og passer godt inn på trappa vår. 

Ha en fin kveld!
Klem Maj Brit 

2 kommentarer:

  1. Hei. Tiden flyr fort når man har det morsomt. Men vinteren syns jeg er veldig lang, og særlig januar/februar.Lykke til med såing av Blodbeger, og ha en riktig god helg:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, vinteren kan nok være lang for mange. Spesielt for de som er interessert i hage :-) Ha en riktig fin helg du også!

      Slett