mandag 16. februar 2015

Klar ferdig ...

Oj, da har jeg opprettet min egen blogg. Må innrømme at jeg nesten ikke vet hva dette er. Har så vidt hatt gleden av å se innom to herlige hageblogger, som har gitt meg inspirasjon til å prøve selv - Carolines hverdag og Moseplassen.

Jeg er en nyfrelst hageentusiast og fikk min egen hage (for første gang) høsten 2013. Da flyttet jeg på landet med familien min, ut fra Oslogryta hvor vi har bodd i MANGE år. For en følelse!

Jeg har ingen tidligere erfaring med hager og har for lengst innsett at dette er et fagfelt hvor jeg er rimelig grønn. Her kan man fort gå seg vill! Derfor er denne bloggen først og fremst ment som en dagbok for meg selv, hvor jeg kan skrive ned erfaringene mine og lære av feil jeg gjør. Hvis andre med like lite erfaring som meg også kan ha utbytte av mine erfaringer, er det bare fint.

Maj Brit

2 kommentarer:

  1. Gratulerer med både hage og blogg! Her i bloggverden finnes masse inspirasjon og tips, og det er bruk for både nybegynnere og veteraner i faget! Lykke til med hagekosen! Hilsen Anne-Kristin (lykkelig i hagen)

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk! Ja, jeg har sett at det legges ut utrolig mye fint på de ulike hagebloggene, jeg har vært innom din også :-) Og en annen ting jeg har lagt merke til, er hvor hyggelige folk er med hverandre. I hageverden er det ikke mye netthets å spore og det er fantastisk flott. Ha en riktig fin vår!

      Slett