søndag 8. mars 2015

X-Faktor farge ROSA

Nybegynnerflaks?
Da jeg først så utlysningen av konkurransen som Anne fra Moseplassen la ut, tenkte jeg at dette nok ikke er noe for en nybegynner som meg. Men, så tenkte jeg på nytt. Jeg er utrolig stolt over hva jeg fikk til i mitt første år som hageeier i fjor, så hvorfor ikke vise det frem til andre? Jeg er ydmyk i forhold til hva mange får til, men som sagt også veldig glad og fornøyd med det jeg selv fikk til. Under ser dere bidraget mitt til konkurransen. Jeg vet dessverre ikke hva rosen heter, da jeg på kjøpstidspunktet var mer opptatt av utseende enn navn :-) Tenk at jeg klarte å beholde rosebusken hele sommeren! Bildet er tatt 28. september i fjor. Vil dere se andre bidrag i konkurransen, eller delta selv kan dere klikke her

Maj Brit

10 kommentarer:

 1. Så nydelig rose! Alle måtte begynne en gang, og en lærer av erfaring etterhvert :) Vær stolt av det du får til, og roser er jo ikke det enkleste heller! Jeg er ikke så flink med roser.........
  En flott kandidat! Lykke til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :-) Ja, jeg lærer masse om dagen og det er så gøy!

   Slett
 2. Det var en nydelig rose og den har du selvfølgelig all mulig grunn til å være stolt av. Roser er så herlige. Lykke til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :-) Drømmen min er å ha mange roser i hagen etterhvert, men realistisk sett er vel det lite trolig - ikke det enkleste å få til har jeg skjønt :-)

   Slett
 3. Vakker rose! Skal se den har klart vinteren også :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :-) Ja, tenk hvis den har klart det! Håpet er jo der, så jeg får bare vente i spenning og se hva som skjer :-)

   Slett
 4. En mycket vacker ros. Lycka till!

  SvarSlett
 5. Så flott at du meldte deg på, for dette er jo absolutt for alle :)
  Nydelig rose!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :-) Det er utrolig morsomt å se så mye fint som blir lagt ut!!

   Slett