fredag 22. mai 2015

Hurra! Gjerdet er ferdig!

Så utrolig deilig følelse! I dag ble vi ferdige med gjerdet. Jeg begynte, som tidligere nevt, gravearbeidet 27. april. Så, det har tatt sin tid å få ferdig hullene til stolpene. Leire er ikke akkurat lett å jobbe med... Resulterte blant annet i en skikkelig vond kink i ryggen,
men jeg ga ikke opp :-) Egentlig veldig fornøyd med det.

I dag hadde samboeren min tatt seg fri fra jobb for å kunne hente ferdig sement rett fra leverandør (ble faktisk mye billigere enn å blande selv). Vi trommet sammen et lite dugnadslag bestående av oss to, svigerfar og en onkel, sånn at vi skulle rekke å bli ferdige før sementen herdet. Gjett om det gikk unna! Hadde trodd at vi kun skulle bli ferdige med stolpene i dag, men her står vi med fiks ferdig gjerde. Må si at dette klikk-systemet var utrolig genialt å jobbe med.




Det har vært surt og kaldt hele dagen, med noen regnbyger innimellom. Ikke akkurat det været vi hadde håpet på når denne jobben skulle gjøres. Men, nå i kveld tittet solen frem et lite øyeblikk og viste frem en nydelig regnbue. Måtte bare ta bilde av den også. 



Maj Brit


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar