lørdag 16. mai 2015

Utekjøkkenet tar form

Den 6. april bygde vi kjøkkenbenken som er tenkt som en del av utekjøkkenet. I dag fikk husbonden satt på natursteinflisene vi kjøpte (på salg) for noen uker siden. Jeg har vært så spent på hvordan det skulle bli, og gjett om jeg ble fornøyd! Synes det ble kjempefint og gleder meg til å plante urter i bedret ved siden av :-) Imens han drev med det, bestemte jeg meg for å utvide reportuaret mitt. Nabokona er så flink til å bygge og bruker saga som en lek, så hun har inspirert meg til å prøve det samme. Ja, hvorfor skulle ikke jeg klare det? Så jeg satte i gang å måle og sage og skru. Og sannelig ble det ikke til to trappetrinn ned fra platten - ett på hver side av blomsterkassen. Må innrømme at jeg er litt stolt av meg selv. Maj Brit gjør ting hun ikke kan :-) Det ene trappetrinnet vises på bildene over. 

Så, da er det bare listene rundt kanten av urtebedet og benkeplaten igjen før utekjøkkenet er ferdig! Apropos benkeplate. Vi hadde jo lyst å kjøpe steinplate, men fy så dyrt det er! Nå har vi kommet frem til at vi finner noen fine fliser i stedet. Tror det kan bli ganske fint. 

Maj Brit 

4 kommentarer:

 1. Så fint det blir, et tips kan være å støype bordplate i betong, hvis du liker den stilen. Så flink du var å snekre, ulempen når jeg begynte å bruke kappsagen selv var at jeg ikke fikk like mye hjelp som før når mannen så at jeg også kunne fikse. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, der sier du nok noe. Kanskje han blir litt tyngre å spørre heretter :-)
   Vi har vurdert betongplate. Det høres spennende ut, men så er det det om vi får det til da :-) Vi får se hva vi ender opp med. Spennende er det i alle fall :-)
   Maj Brit

   Slett
 2. Så fint det blir! Og så flink du er med sag, hammer og spiker! Handywoman ;-)

  SvarSlett