mandag 4. april 2016

Georginene kommer!

Jaaaa! Jeg klarte det! Jeg klarte å overvintre Georgineknoller! To, av de fire jeg hadde, har nå kommet med skudd. Kan tenke meg at det er de to som hadde skudd allerede før jeg plantet dem, men er ikke helt sikker. Så får jeg bare håpe at de to siste også kommer :-) 

Her ser dere dem, mors stolthet :-) 


I tillegg så må jeg få vise hvor flott den ene pelargoniaen har blitt. Den andre kommer også, men er litt mindre. Den siste, og minste, av de jeg overvintret ser ikke ut til å ha klart seg. Men jeg er strålende fornøyd. To av tre er ikke værst for en nybegynner :-) 


Ha en fin dag!
Maj Brit 

4 kommentarer:

 1. Gratulerer! Det er veldig moro å se igjen plantene etter vinteren! Like spennende hver eneste vår:) Så moro at de klarte seg! Ha en fin ny våruke :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk. Ja, våren har blitt min nye favoritt-årstid! Så mye å glede seg over. I dag fant jeg også den første spiren ute, den ene peonen min vant det kappløpet :-)

   Slett
 2. Så kjekt! Jeg vet hvor god den følelsen er når Georginene vil seg:) Alltid like spennende det der. Pellisen trives også ser jeg. Det er en deilig tid vi går i møte nå. Bare å nyte.
  Hilsen Jannicke

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, nå skal vi nyte vårdagene vi har foran oss :-)

   Slett