lørdag 2. april 2016

Vårvær og gressløk

I dag regner det ute og er surt og kaldt, men i går hadde vi en fantastisk fin dag. Jeg satt lenge i solkroken og koste meg med kaffe og en hagebok fra biblioteket. 

Det ble ikke bare kos, jeg fikk også vasket og klargjort grillen for årets sesong. Fy for en jobb! Det skulle jeg nok gjort i fjor høst, men det ble rett og slett avglemt. Bør ikke skje igjen, er dagens konklusjon!! 
Ja, snakk om vårvær forresten. Det veksler fort. For to dager siden startet dagen med knallsol og gikk så over til et fryktelig snøvær! Snøen la seg våt og tung over hele hagen, men det meste smeltet heldigvis i godværet i går. 

Og til slutt en liten overraskelse. Gressløken jeg plantet i urtebedet mitt i fjor har kommet opp! Måtte bare ta en prøvesmak og den smakte nydelig! 


Her ser dere den dekt av det siste snøfallet :-)

Ha en fin dag!
Maj Brit 2 kommentarer:

  1. Hei! Det er mye vær for tiden, og det skifter fort :) Gressløk er fint å ha i hagen, for den kommer så tidlig! Har du prøvd å plante hvitløkfedd? Da kan du bruke bladene i maten hele sommeren, som smaker mildt hvitløk. Videre kan du overvintre løkene ute, og høste de til neste høst :) Ha en riktig god helg :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Nei, det har jeg ikke prøvd. Tusen takk for tipset, det skal jeg jammen prøve :-) Ha en riktig fin dag!

      Slett